در حال حاضر 49 میهمان و بدون عضو در حال بازدید از سایت هستند

نیرو کار ماهر فدرال

رای دهی:  / 8
ضعیفعالی 

این برنامه از اول ژانویه سال ۲۰۱۵ بسته و پرونده ای جهت ان پذیرفته نمی شود.

از ۴ ماه می سال ۲۰۱۳ تغییرات اساسی در سیستم پذیرش مهاجر از طریق نیروی کار ماهر اعمال گردید و اداره مهاجرت کانادا از این تاریخ ، تقاضانامه های متعلق به این گروه را مورد پذیرش قرار داد. این تغییرات تقریبا در تمام بخش های امتیاز آور بوده و چکیده آن به شرح زیر می باشد:

۱- رنج سنی مورد قبول که حائز شرایط اخذ حداکثر امتیاز می باشند بین ۱۸و ۳۵ است  و متقاضیان دارای سن ۴۷ و بالاتر و همچنین کمتر از ۱۸ سال ، امتیازی نخواهند گرفت و حداکثر امتیاز این بخش از ۱۰ به ۱۲ افزایش یافته است.
۲- امتیاز سابقه کار از ۲۱ امتیاز به ۱۵ امتیاز کاهش خواهد یافت و این در حالی است که متقاضی ، حداقل ۶ سال سابقه کار داشته باشد.
۳- همسر متقاضی درصورتی حداکثر ۵ امتیاز را کسب می کند که دارای مدرک زبان باشد.
۴- LMO جایگزین AEO خواهد شد.
۵- حداکثر امتیاز زبان ۲۸ خواهد بود که ۲۴ امتیاز آن متعلق به زبان اول می باشد و کلیه متقاضیان میبایستی حداقل نمره ۶ ایلتس در تمام مهارت ها را داشته باشند.
۶- امتیاز مدرک تحصیلی دکترا ۲۵ ، فوق لیسانس و پزشکان ۲۳ ، لیسانس ۲۱ می باشد و البته منوط به تایید و ارزشیابی مدارک تحصیلی متقاضیان توسط سازمانهایی که جهت این امر درنظر گرفته شده اند ، خواهد بود.

در صورتی که قصد مهاجرت به کانادا از طریق نیروی کار ماهر را دارید ، اکنون بهترین زمان جهت اقدام می باشد. دلایل ما برای این ادعا به شرح زیر می باشد:
۱-  اداره مهاجرت کانادا در سال ۲۰۱۲ جهت کاهش بک لاگ موجود ، هیچ پرونده ای در این کتگوری مورد پذیرش قرار نداد و متقاضیان زیادی آماده اقدام و ارسال مدارک خود می باشند و با عنایت به محدودیت ظرفیت پذیرش ، لیست مورد نظر اداره مهاجرت خیلی سریع تکمیل خواهد گردید.
۲- در سال ۲۰۱۱ که برای آخرین بار لیست مشاغل مورد نیاز اعلام گردید ، مشاغل پر طرفدار و منطبق بر بازار کار کانادا ، در همان چند ماه اول تکمیل گردید و پیش بینی می گردد که این مورد باز هم تکرار گردد.
۳- جهت ارزشیابی مدارک تحصیلی ، به زمان معقولی نیاز می باشد و می بایستی این امر قبل از ارسال مدارک صورت پذیرد.

سال ۲۰۱۴ آخرین سال پذیرش پرونده اسکیل ورکر بدین شیوه می باشد.

لیست مشاغل مورد نیاز جهت سال ۲۰۱۴ با سقف پذیرش برای هر گروه شغلی ۱۰۰۰ پرونده و مجموعا ۲۵۰۰۰ پرونده در ادامه آمده است.


سازمان مهاجرتی پرنده مهاجر با سالها تجربه در امر مهاجرت ، آماده می باشد تا شما را در این راه یاری نماید.

چه کسانی می توانند برای این گروه درخواست دهند؟

- متقاضیانی که در یکی از مشاغل مشروحه زیر دارای سابقه کار باشند:

۱- مدیران رده بالای مالی ، کسب و کار و ارتباطات - کد شغلی ۰۰۱۳

۲- مدیران رده بالای رسانه ، تجاری و دیگر امور خدماتی - کد شغلی ۰۰۱۵

۳- مدیران مالی - کد شغلی ۰۱۱۱

۴- مدیران منابع انسانی - کد شغلی ۰۱۱۲

۵- مدیران خرید - کد شغلی ۰۱۱۳

۶- مدیران سازمانهای مالی ، بیمه و املاک - کد شغلی ۰۱۲۱

۷- مدیران حوزه بهداشت و سلامت - کد شغلی ۰۳۱۱

۸- مدیران ساخت و ساز - کد شغلی ۰۷۱۱

۹- مدیران تعمیرات و ساخت منازل - کد شغلی ۰۷۱۲

۱۰- مدیران منابع طبیعی و شیلات - کد شغلی ۰۸۱۱

۱۱- مدیران تولید - کد شغلی ۰۹۱۱

۱۲- حسابداران و حسابرسان بخش مالی - کد شغلی ۱۱۱۱

۱۳- تحلیلگران سرمایه گذاری و مالی - کد شغلی ۱۱۱۲

۱۴- شاغلان در بخش امنیت و سرمایه گذاری های مالی - کد شغلی ۱۱۱۳

۱۵- شاغلان در بخش های دیگر مالی - کد شغلی ۱۱۱۴

۱۶- کارکنان حرفه ای بخش تبلیغات و بازاریابی - کد شغلی ۱۱۲۳

۱۷- سوپروایزر و کارکنان بخش بیمه و مالی - کد شغلی ۱۲۱۲

۱۸- مدیران داخلی ساختمان - کد شغلی ۱۲۲۴

۱۹- زمین شناسان و اقیانوس شناسان - کد شغلی ۲۱۱۳

۲۰- مهندسان عمران - کد شغلی ۲۱۳۱

۲۱- مهندسان مکانیک - کد شغلی ۲۱۳۲

۲۲- مهندسان برق - کد شغلی ۲۱۳۳

۲۳- مهندسان نفت - کد شغلی ۲۱۴۵

۲۴- مشاوران و تحلیلگران سیستم های اطلاعاتی - کد شغلی ۲۱۷۱

۲۵- مسولین و تحلیلگران بانکهای اطلاعاتی - کد شغلی ۲۱۷۲

۲۶- طراحان و مهندسان نرم افزار - کد شغلی ۲۱۷۳

۲۷- برنامه نویسان کامپیوتر و نرم افزار های رسانه ای - کد شغلی ۲۱۷۴

۲۸- تکنسین های مکانیک - کد شغلی ۲۲۳۲

۲۹- ارزیاب های ساخت و ساز - کد شغلی ۲۲۳۴

۳۰- تکنسین های برق - کد شغلی ۲۲۴۱

۳۱- تکنسین های ماشین آلات صنعتی - کد شغلی ۲۲۴۳

۳۲- بازرسان محیط کار و بهداشت و ایمنی - کد شغلی ۲۲۶۳

۳۳- تکنسین های شبکه کامپیوتری - کد شغلی ۲۲۸۱

۳۴- سوپروایزران پرستاری - کد شغلی ۳۰۱۱

۳۵- پرستاران - کد شغلی ۳۰۱۲

۳۶- پزشکان متخصص - کد شغلی ۳۱۱۱

۳۷- پزشکان عمومی - کد شغلی ۳۱۱۲

۳۸- متخصصان تغذیه - کد شغلی ۳۱۳۲

۳۹- متخصصان شنوایی سنجی و گفتار درمانی - کد شغلی ۳۱۴۱

۴۰- فیزیوتراپ ها - کد شغلی ۳۱۴۲

۴۱- متخصصان کاردرمانی - کد شغلی ۳۱۴۳

۴۲- تکنسین تنفس درمانی و احیا قلبی و ریوی - کد شغلی ۳۲۱۴

۴۳- تکنسین رادیولوژی - کد شغلی ۳۲۱۵

۴۴- تکنسین سونوگرافی - کد شغلی ۳۲۱۶

۴۵- پرستاران تجربی - کد شغلی ۳۲۳۳

۴۶- شاغلان در بخش پیراپزشکی - کد شغلی ۳۲۳۴

۴۷- مدرسین و اساتید دانشگاه - کد شغلی ۴۰۱۱

۴۸- روانشناسان - کد شغلی ۴۱۵۱

۴۹- مربیان و دستیاران کودک - کد شغلی ۴۲۱۴

۵۰- مترجمین - کد شغلی  ۵۱۲۵

- دانشجو خارجی مقطع دکترا باشید و یا حداکثر ۱۲ ماه از فارغ التحصیلی شما در این مقطع نگذشته باشد.
- یک پیشنهاد شغلی از یک کارفرمای کانادایی داشته باشید که به تأیید وزارت کار و توسعه اجتماعی رسیده باشد.

اگر جزو سه گروه فوق باشید، باید شرایط زیر را نیز داشته باشید:
1- دست کم یک سال سابقه کار با دریافت حقوق بصورت تمام وقت یا معادل آن بصورت پاره وقت در یکی از مشاغل اعلام شده ، داشته باشید.
2- تجربه کاری شما می بایست از نوع سطح 0 یا مدیریتی و یا سطح A یعنی تخصصی و یا سطح B یعنی فنی و حرفه ای، مطابق شرایط مندرج درلیست رده بندی ملی مشاغل کانادا باشد.
3- شما باید این سابقه را در طی ۱۰ سال گذشته کسب کرده باشید.
 

بررسی درخواست شما بر مبنای سیستم امتیاز بندی
اگر واجد شرایط فوق باشید، درخواست شما بر مبنای سیستم امتیازبندی زیر، مورد بررسی قرار می گیرد:
شما بايد حداقل ۶۷ امتياز از ۱۰۰ امتياز مربوط به شش بخش زیر را كسب كنند :

۱- مقطع تحصيلي
۲- آشنايي به زبان انگليسي و زبان فرانسه
۳- تجربه كاري
۴- سن
۵- نامه رسمی و تایید شده دولتی پيشنهاد كار
۶- موارد مرتبط با انطباق پذیری

لیست امتیاز ها: 
 
۱- مقطع تحصيلي :حداقل صفر تا حداكثر ۲۵ امتياز 

۲۵ امتياز براي مقاطع تحصيلي دكترا ( با حداقل ۱۷ سال تحصیل) 
۲۳ امتیاز برای مقاطع فوق لیسانس و پزشکان عمومی 
۲۲ امتیاز برای داشتن حداقل دو یا چند مدرک دانشگاهی که یکی از آنها حداقل  ۳ ساله باشد
۲۱ امتیاز برای داشتن مدرک دانشگاهی سه سال یا بیشتر ( معادل لیسانس ایران )
۱۹ امتياز براي فوق ديپلم 
۱۵ امتیاز برای هر نوع تحصیل دانشگاهی یکساله 
۵ امتياز براي پایان تحصیلات دبیرستانی 

۲- زبان Language : حداقل ۰ تا حداكثر ۲۸: 
برای اثبات توانایی در زبان های انگلیسی یا فرانسه ، تنها راه پیش روی متقاضی:
شرکت در یک امتحان نظیر آیلتس (جنرال ) یا امتحان ویژه زبان کانادا ( CELPIP ) برای انگلیسی و آزمون TEF  (برای زبان فرانسه)

** شایان ذکر می باشد که داشتن امتیاز حداقل ۶ در آزمون ایلتس ، جزو الزامات متقاضی اصلی جهت اقدام می باشد.


میزان تسلط به بخش های نوشتن، خواندن ، گوش کردن و مکالمه از نظر وزارت مهاجرت کانادا:

Proficiency Level

Ability

Speaking

Listening

Reading

Writing

HIGH.

9.0 - 7.0

9.0 - 8.0

9.0 - 7.0

9.0 - 7.0

MODERATE.

6.5

7.5

6.5

6.5

BASIC.

6.0

7.0 - 6.0

6.0

6.0

NO.

5.5

5.5

5.5

5.5


شیوه محاسبه امتیاز:

First Official Language

Speaking

Listening

Reading

Writing

High proficiency

6

6

6

6

Moderate proficiency

5

5

5

5

Basic proficiency

4

4

4

4

Please Note: You can score a maximum of only four points in total for basic-level proficiency.

No proficiency

0

0

0

0

Second Official Language

Speaking

Listening

Reading

Writing

High proficiency

 

1

 

1

 

1

 

1

Moderate proficiency

 

1

 

1

 

1

 

1

Basic proficiency

 

1

 

1

 

1

 

1

Please Note: You can score a maximum of only four points in total for basic-level proficiency.

No proficiency

0

0

0

0


۳- تجربه كاري Experience : حداقل ۹ و حداكثر ۱۵ امتياز: 

۹ امتياز براي یک سال تجربه کاری ، ۱۱ امتیاز برای دو یا سه سال ، ۱۳ امتیاز برای چهار تا پنج سال و ۱۵ امتیاز برای شش سال و بالاتر

۴- سن Age :حداقل صفر تا حداكثر ۱۲ امتياز:

بین ۱۸ تا ۳۵ سال ، ۱۲ امتياز 

کسر ۱ امتیاز برای هر سال بيشتر از ۳۵   

۵- نامه پیشنهاد کاری LMO: حداقل ۰ و حداكثر ۱۰ امتياز 

۶- قابليت تطبيق و سازگاري Adaptability : حداقل ۰ و حداكثر ۱۰ امتياز:
۵ امتیاز برای مدرک زبان همسر با شرط داشتن حداقل نمره ۴ در آزمون ایلتس 
۱۰ امتیاز برای یک سال تجربه کار متقاضی اصلی در کانادا
۵ امتیاز برای حداقل دو سال تحصیل متقاضی اصلی در کانادا
۵ امتیاز برای داشتن پیشنهاد کار LMO 
۵ امتیاز برای اقامت یکی از اقوام نزدیک متقاضی یا همسرش در کانادا با شرط اینکه بالای ۱۸ سال باشند 
(شامل والدین، فرزندان، مادربزرگ، پدربزرگ، نوه، خواهر یا برادر ناتنی، خواهر، برادر، خاله، عمه، عمو، دایی ( همه اینها تنی و ناتنی)، بچه های خواهر و برادر ناتنی، خواهرزاده، برادرزاده )


مقدار مبلغی که متقاضیان می بایستی به عنوان پشتوانه مالی نشان دهند:

 

تعداد اعضای خانواده

مبلغ به دلار کانادا

1

$11,824

2

$14,720

3

$18,097

4

$21,971

5

$24,920

6

$28,105

7 یا بیشتر

$31,291

 

 

.
پنجشنبه 3 اسفند 1396.
Feb 22 2018.

مهاجرت به كانادا

جستجو

 

اطلاعیه مهم

برنامه اسکیل ورکر فدرال ، تجربه کانادایی ، پیشه وران و بخشی از اسکیل ورکر استانی ، حذف و برنامه جدید "ورود سریع" (Express Entry) ، جایگزین ان شده است. جزئیات این برنامه در سایت سازمان مهاجرتی پرنده مهاجر ذکر گردیده و بنا به پیچیدگی خاص ان ، استفاده از خدمات حرفه ای ، توصیه می گردد. تشکیل پرونده خود را با پرنده مهاجر که مورد اعتماد و نامی آشنا می باشد و هزینه ای استثنائی را پیشنهاد می کند ، تجربه کنید.

By PLAVEB