در حال حاضر 50 میهمان و بدون عضو در حال بازدید از سایت هستند

اقامت موقت

رای دهی:  / 5
ضعیفعالی 

متقاضیان با اخذ:

ویزا توریستی

ویزا دانشجوئی

ویزا کار

و سوپر ویزا مخصوص والدین

می توانند ، تا پایان اعتبار ویزا خود ، در کانادا اقامت موقت داشته باشند. این نوع ویزا ، قابل تمدید بوده و اینکار از داخل کانادا نیز صورت می پذیرد.

افرادی که با ویزا دانشجوئی و یا ویزا کار ، در کانادا حضور داشته باشند ، سنوات آنها جهت اقدام اخذ شهروندی کانادا ، به ازای هر یکسال ، ۶ ماه اقامت دائم تا سقف یکسال تعلق می گیرد.

 

.
پنجشنبه 3 اسفند 1396.
Feb 22 2018.

مهاجرت به كانادا

جستجو

 

اطلاعیه مهم

برنامه اسکیل ورکر فدرال ، تجربه کانادایی ، پیشه وران و بخشی از اسکیل ورکر استانی ، حذف و برنامه جدید "ورود سریع" (Express Entry) ، جایگزین ان شده است. جزئیات این برنامه در سایت سازمان مهاجرتی پرنده مهاجر ذکر گردیده و بنا به پیچیدگی خاص ان ، استفاده از خدمات حرفه ای ، توصیه می گردد. تشکیل پرونده خود را با پرنده مهاجر که مورد اعتماد و نامی آشنا می باشد و هزینه ای استثنائی را پیشنهاد می کند ، تجربه کنید.

By PLAVEB